Rami "sanja" ugovor sa Milanom

Fudbaler Valencije, na pozajmici u Milanu, izjavio da ne želi da se vrati u Španiju već da hoće da ostane u svom sadašnjem klubu.

Adil Rami je u ekipu Milana došao na pozajmicu nakon sukoba sa tadašnim trenerom Valencije, Miroslavom Đukićem. Sada srpski trener više nije na čelu “Slepih miševa“ ali Ramija ne zanima povratak u svoj stari klub.

“Moj san je da ostanem ovde i da pomognem klubu na najbolji način na koju mogu. Svaki igrač na svetu bi voleo da igra u Milanu, izjavio je Francuz.

Nakon nešto slabijeg početka i perioda adaptacije, dvadesetosmogodišnji fudbaler je počeo da igra bolje. Na meču sa Sampdorijom je bio strelac drugog pogotka za Milan.

“Četiri meseca nisam odigrao nijeda meč i to je bio veoma težak period za mene. Naporno sam radio kako bih bio spreman kada mi se ukaže prilika da se nađem na terenu“, rekao je štoper Milana.

“Hvala svim saigračima koji su bili uz mene i pružali mi podršku. Takođe, hvala treneru Seedorfu koji mi je dao šansu da ponovo budem na terenu“, nastavio je Rami sa pohvalama svih koji imaju ikakve veze sa italijanskim timom.

Iako Valenciji ne cvetaju ruže ni ekipa Milana se ne može pohvaliti nekom sjajnom igrom ili visokom pozicijom na tabeli. Izgleda da Adil jednostavno više voli Italiju od Španije.
Noviji Stariji