Milan kvari posao Napoliju!

Jedan od fudbalera koji je oduševio ove sezone u Seriji A, mogao bi da završi na "San Siru", prenosi Gianluca Di Marzio.

Milan ima još posla do kraja tekuće sezone, uprkos porazu u finalu Kupa, moraju da izbore šesto mesto, trenutno imaju bod više od sedmoplasirane Atalante.

Ipak, na "San Siru" već razmišljaju i o narednoj sezoni, pa samim tim i o predstojećem prelaznom roku.

Jasno je da će određeni broj fudbalera napustiti "Rossonere", koji će zbog FFP najpre morati da prodaju da bi kupovali, a jedan od onih igrača u kojeg bi mogli da investiraju tokom leta je i krilni fudbaler Sassuola Matteo Politano.

Politano je četiri godine kao omladinac proveo u Romi, potom je prešao u prvi tim, ali je odmah prosleđen na pozajmicu u Peruđu.

Nakon dobre sezone u Perugi ostvario je transfer u redove Pescare, da bi ga 2015. godine otkupio Sassuolo.

Ove sezone je posebno skrenuo pažnju svojim partijama, postigao je devet golova u Seriji A, a u januaru je bio nadomak prelaska u redove Napolija.

Ostao je ipak u Sassuolu, ali teško da će uspeti da ga zadrže i ovog leta.

Napoli je i dalje zainteresovan, sada se u trku uključio i Milan, kako su predstavnici "Rossonera" obavili razgovor sa Politanovim agentima. Sastanku je prisustvovao i izvršeni direktor Sassuola Carnevalli, koji je obavešten da je Milan zainteresovan za Politana, ukoliko uprava kluba odluči da ga proda.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji