Brocchi: Želim ostati, valjda i ja imam neke zasluge za prikazanu igru

Milan je bio blizu naslova kupa Italije i plasmana u Europsku ligu, ali je Allegrijev joker s klupe samo nekoliko minuta nakon ulaska u igru odlučio pobjednika. Pogodak Alvara Morate i minimalno slavlje Juventusa su teško pali Milanu, ali nezasluženi poraz ne može uništiti dobru sliku koju su rossoneri ostavili na travnjaku Olimpica.

"Pričate kada pobijedite, a kada izgubite, bolje je šutiti. Može li Brocchi ostati? Vidjet ćemo. Milan je odigrao dobru utakmicu i čestitam igračima", rekao je Silvio Berlusconi nakon utakmice, a trener Cristian Brocchi je bio zadovoljan obavljenim poslom:

"Nitko ne može reći da Milan nije odigrao dobro. Vidio sam pravi stav, vidio sam nešto svoje u momčadi i njihovoj igri, ali smo razočarani rezultatom", rekao je Brocchi Rai Sportu i nastavio:

"Utakmica je odlučena jednim događajem, mi smo imali puno prilika ali nismo bili dobri u završnici. Oni su nam zabili iz kontre, došli su jako brzo, a mi smo ih ostavili nepokrivene. Ne mislim da je to ičija krivica."

"Ne znam može li ova utakmica promijeniti budućnost, ali vidio sam igrače koji su igrali onako kako sam tražio od njih. Imali su želju za pobjedom i odlučnost. Vidio sam svoje ruke u momčadi. Naravno da svim srcem želim ostati na klupi Milana i ako analiziramo utakmicu, mislim da barem malene zasluge za nastup idu i meni", zaključio je trener Milana.

(Goal.com)
Noviji Stariji