Novi udarac za 'Rossonere' - Ispali iz Kupa!

Ekipa Milana završila učešće u ovosezonskom Kupu Italije posle poraza na svom terenu od ekipe Udinesea i tako po ko zna koji put ove sezone razočarali svoje pristalice.

Ni promena trenera i dolazak Clarenca Seedorfa na klupu Milana nije prenuo ''Rossonere'' iz letargije.

Posle minimalne pobede prošlog vikenda nad Veronom u Seriji A, navijači Milana su verovali da će iz meča u meč njihov tim izgledati sve bolje, ali su ih oni brzo razuverili.

Večeras su na svom terenu poraženi u četvrtfinalu Kupa Italije od Udinesea sa 2:1 i tako završili učešće u ovom takmičenju.

A počelo je odlično za domaće. Već posle šest minuta igre, Balotelli je krunisao akciju svog tima po desnoj strani. Robinho je posle centaršuta propustio loptu ka Balotelliju, koji neometan ni od koga, lako šalje loptu u Brkićevu mrežu - 1:0.

Minimalno vođstvo ''Rossonera'' potrajalo je do 42. minuta, kada su gosti iznudili jedanaesterac koji je u gol pretvorio Muriel za izjednačenje na 1:1.

U nastavku se Milan ništa bolje nije predstavio, naprotiv, ''Zebrete'' su imale dve dobre prilike za preokret, nisu ih iskoristile, ali se kao ključni trenutak pokazao ulazak Lopeza umesto Muriela.

Ova izmena izvršena je u 74. minutu, a posle samo četiri minuta provedena na terenu, Nicolas Lopez je odličnim solo-prodorom prevario indolentnu odbranu domaćih i na kraju savladao Abbiatija za preokret i plasman svog tima u polufinale Kupa.

Udinese će svog rivala u polufinalu saznati u četvrtak, kada se sastaju Fiorentina i Siena.
Noviji Stariji