Ibra sleteo u Milano, dočekao ga Zvonimir Boban


Zlatan Ibrahimović je stigao u Milano gde će u četvrtak biti na medicinskim pregledima, a zatim se očekuje da potpiše ugovor sa ekipom Milana.

Zlatan Ibrahimović je na pragu prelaska u Milan, a u toku četvrtka bi trebalo da završi medicinske preglede i verovatno da potpiše ugovor sa roso-nerima. Šveđanin stiže kao slobodan igrač posle dve sezone provedene u Los Angeles Galaxiu gde nije uspeo da osvoji trofej ali je uspeo da ostavi trag u američkom fudbalu.

Ibrahimović je u Milano stigao privatnim avionom iz Stokholma, a na aerodromu Linate ga je čekao sportski direktor kluba Zvonimir Boban. Takođe su se na aerodromu okupili navijači Milana kojima je Zlatan kratko mahnuo da bi zatim seo u automobil kojim je otišao na medicinske preglede. On bi sutra trebalo da se obrati i novinarima.
Ibrahimović je inače sa Milanom dogovorio šestomesečnu saradnju, sa opcijom da ostane u klubu još jednu sezonu. Mediji pišu da će po sezoni dobiti tri i po miliona evra.

On je već igrao za Milan između 2010 i 2012. godine, a tada je dao 56 golova za ovaj slavni klub na 85 mečeva u svim takmičenjima.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji