VREME JE ZA NOVOG „IZDAJNIKA“: Milan će pokušati dovesti veliku Interovu zvezdu!

Da su Milan i Inter stari preko sto godina, da je reč o ne samo najvećim italijanskim klubovima, nego i svetskim, dobro je poznato svakom boljem poznavaocu fudbala.

Klubovi su prošli sito i rešeto tokom turbulentne i uspešne istorije, povezuje ih zajednički stadion te brojni igrači koji su nosili i jedan i drugi dres, a koje navijači najviše vole nazivati – izdajnicima…

„Rossoneri“ već nekoliko godina nikako da se vrate na stare staze slave i uspeha, ali čini se da su sada konačno odlučili uložiti izdašan novac u dovođenje pravih pojačanja.

„Corriere dello sport“ piše da Milan u nadolazećem „merkatu“ ima veliku želju, a to je dovođenje napadača Intera, Maura Icardija. Argentinac je u ovom trenutku na pozajmici u PSG-u, ali kako stvari stoje Parižani neće otkupiti njegov ugovor.

Ovaj 26-godišnjak je postao veliki problem za Inter zbog svog ponašanja zbog čega je precrtan. Iako su se nadali da će PSG otkupiti njegov ugovor jer je briljirao u prvom delu sezone na kraju se to ipak neće dogoditi.

Ikardi će se po isteku pozajmice vratiti na Meazzu, ali u Interu ga žele što pre prodati. Kako stvari stoje to će pokušati iskoristiti gradski rival Milan koji je spremio ponudu za Argentinca.

Odlaskom u Milan bi Icardi „ubio dve muve jednim udarcem“, jer njegova supruga Wanda ne želi napustiti ovaj grad. Inter je voljan prodati Argentinca u redove ljutog rivala, ali isključivo za cifru od 80 miliona evra.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji