Transfer novosti

Traore na meti Torina

Kako prenosi "Gazzetta dello Sport", Torino je jako zainteresovan da dovede u svoje redove veznog igrača Milana, Bakaye Traore-a.

Traore je ove sezone igrao jako slabo. Odigrao je samo devet utakmica, pa se veruje da će ovog leta sigurno napustiti "Rossonere".

Inter želi Flaminija

"Neroazzurti" planiraju da pojačaju vezni red u narednom prelaznom roku, a novi trener Intera, Walter Mazzari, želi da dovede Mathieua Flaminija iz Milana, kome sledećeg meseca ističe ugovor.

Ipak, sve zavisi od Milana i videćemo da li će "Rossoneri" ponuditi novi ugovor Flaminiju.

Svi žele Comija

Mladi napadač Milana Gianmario Comi nalazi se na meti mnogih klubova u Italiji.

Comi je posle odlične sezone u Reggini, gde je igrao na pozajmici, "zapao za oko" mnogim klubovima poput Novare, Avelina, Cagliarija, ali i novog prvoligaša Sassuola.

21-godišnji fudbaler je u ovoj sezoni u dresu Reggine odigrao čak 37 utakmici, postigao 12 golova i dva puta bio asistent.

German Denis moguća zamena za Pazzinija

Milan je u potrazi za novim napadačem posle povrede Giampaola Pazzinija, koji će odsustvovati sa terena 4-6 meseci zbog operacije desnog kolena.

Italijanski mediji prenose da je napadač Atalante, 31-godišnji German Denis moguća zamena za Pazzinija.

Denis je odlično igrao ove sezone u dresu Atalante, gde je postigao ukupno 15 golova (jedan manje od Pazzinija) na 38 utakmica.

Milan gubi bitku za Hernanesa

"Rossoneri", koji bi želeli da dovedu veznog igrača Lazia, mogli bi da izgube bitku, jer su se u trku za 28-godišnjeg brazilskog igrača umešali tri velika kluba, PSG, Manchester City i Tottenham.

Milan teško može da izdvoji veliki novac za bivšeg igrača Sao Paola, što praktično znači da će veliku borbu za ovog igrača voditi gore pomenuti klubovi, koji mogu da ponude Laziu i više od 20 miliona evra.

Hernanes je odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri. Postigao je ukupno 14 golova na 53 utakmice, uz osam asistencija.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji