Mediji sele Rijkaarda u Milan

Bivši trener Barcelone Frank Rijkaard mogao bi da preuzme ekipu Milana, preneli su danas italijanski mediji.

Kako je preneo Corriere dello Sport, Rijkaard bi mogao na klupi "Rossonera" da zameni Massimiliana Allegrija, za koga se veruje da će tokom leta postati trener Rome.

Navodi se da će Allegri sutra uveče razgovarati sa predsednikom i potpredsednikom kluba Silviom Berlusconijem i Adrianom Gallianijem o sporazumnom prekidu saradnje.

Rijkaard, bivši fudbaler Milana i holandske reprezentacije je trenutno bez posla, nakon što je početkom godine dobio otkaz na mesto selektora reprezentacije Saudijske Arabije.

Mediji su prethodno spekulisali da bi novi trener Milana trebalo da bude bivši fudbaler tog kluba Clarence Seedorf, koji je sa "San Sira" otišao krajem juna prošle godine i prešao u Botafogo.

"Da li je Milan tražio Seedorfa? To ćete morati da pitate njega. Ne radi se o Botafogu ili Milanu. Seedorf je vezan ugovorom do 30. juna 2014. godine i o njegovom odlasku se nije pričalo. On trenira sa nama i vrlo je miran", rekao je tehnički direktor Botafoga Sidnej Lureiro.

Seedorf nije želeo da odgovori da li ga je kontaktirao bivši klub.

"Dobro se osećam u Botafogu. Pratim italijansko prvenstvo. Juventus je zasluženo osvojio 'Scudetto' jer su bili najjači i to nije iznenađenje", rekao je Seedorf.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji