Prandelli: Milan preporodio Balotellija

Selektor reprezentacije Italije Cesare Prandelli zadovoljan jer što će u nacionalnom timu imati "preporođenog" Marija Balotellija koji je od dolaska u Milan ponovo procvetao u fudbalskom smislu.

Iako je Balotellijev transfer iz Mancehster City-a u Milan pre svega bio važan za samog igrača, i italijanski fudbal indirektno je profitirao.

Balotelli je u City-u "grejao klupu" i bio senka igrača koji je prethodnog leta blistao na EP u Poljskoj i Ukrajini u dresu "Azzura".

Od dolaska na "San Siro" Balo je postigao četiri pogotka i ponovo se nalazi u takmičarskoj formi što je oduševilo Cesarea Prandellija.

"Ponovo vidim sjajnog Balotellija. Preporođen je povratkom u Italiju i činjenicom da je ponovo uz svoju porodicu" kazao je Prandelli.

Selektoru "Azzura" svakako godi i činjenica da u istom klubu igraju napadači koji predstavljaju budućnost reprezentacije koju predvodi. Balotelli i El Shaarawy igraju u tandemu od nedavno ali već sada pokazuju znake sjajne saradnje.

"Kao reprezentativni selektor mogu samo da izrazim oduševljenje zbog činjenice da Balotelli i El Shaarawy igraju u tandemu. Smatram da mogu sjajno da funkcionišu zajedno" zaključio je Prandelli.

Balotelli je u fudbalskom smislu doživeo oporavak od povratka u Italiju ali njegovo ponašanje van terena ostaje isto.

O tome svedoče kazne koje je zaradio od dolaska u klub zbog ponašanja prema protivničkim navijačima ali i neke stvari iz privatnog života koje ostaju iste. Balotelli fascinira javnost time što ne želi da vidi svoju ćerkicu ali to ne treba da čudi jer se očigledno radi o egocentriku što se vidi kroz želju da u svom dvorištu ima svoju statuu u prirodnoj veličini.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji