Balotelli: Messi je nestao! Nađimo ga!

Italijanski fudbaler na svom twitter profilu proziva sve i svakoga! Za Messijem "izdao poternicu", jer je "nestao", o Chelsea-u napisao da je "sav plastičan"...

"Ovaj čovek je nestao, traži se. Da li ste videli ovog čoveka?", napisao je fudbaler Milana, svojeglavi Mario Balotelli na svom twitter profilu zadirkujući Lionela Messija posle dve blede partije u mečevima Barcelone protiv Milana (0:2) u Ligi šampiona i u polufinalu Kupa kralja protiv Real Madrida (1:3).

Napisao je i ovo o fudbaleru Barcelone, aludirajući na Messijevu igru u revanšu polufinala Kupa kralja: "Svi kažu da je Messi mađioničar. Pa, stvarno jeste. Učinio je da nestane na 90 minuta".

Imao je i osvrt na Chelsea:


"Chelsea- plasitičan klub. Plastični navijači. Plastične zastave. Plasitična glava - Cech".

Narugao se i privremenom treneru Chlesea Rafaelu Benitezu koji je u četvrtak saopštio da će otići na kraju sezone. (Slika 2)

A kako Balotelli vidi tim Tottenhama u ovoj sezoni... Pa, svi su Gareth Bale! (slika 3)


Imao je Balotelli komentar i na verbalni sukob fudbalera Marseille-a Joei Bartona i PSG-a Zlatana Ibrahimovića tokom utakmice francuskog kupa u sredu uveče.

"Barton zeza Ibrahimovića! Možete da volite tog čoveka ili da ga mrzite, ali on je stvarno zabavan", misli Balotelli o Bartonu.

Reklo bi se: sličan se sličnom raduje!

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji