Serie A - Milanova muka, Juventusov matine, Inter u Bolonji

Hoće li Milan prekinuti lošu seriju, ili će se Genoa gostiti na "San Siru". Juve mora rano da ustane, "Magarci" u Napulju, Inter na ispitu u Bolonji...

U subotu deveto kolo otvaraju Siena i Palermo. Domaćin želi pobede u ovakvim mečevima čime bi iskoračio ka sredini tabele i neutralisao kaznu sa početka, Palermo igra nešto bolje od kada je stigao Gasperini, videćemo da li je to dovoljno da se oslade u Toskani.

U subotu uveče nove Milanove muke. Na "San Siro" stiže Genoa koja im je saveznik, ali se to ne odnosi na teren. Boško Janković će predvoditi goste, čiji se gradski rival, Samp već radovao u Milanu na startu šampionata.

Šta će Allegri izmisliti niko ne zna, hoće li ga smeniti ako ponovo ne pobedi, ni to nije poznato. Robinho i Abbiati ponovo izostaju, Pato je na klupi, Boateng je izgubio poverenje trenera.

U nedelju je matine na Siciliji. "Masimino" čeka Juventus, tamo se teško pobeđuje, ali šampion za razliku od Evrope u Italiji deluje nedodirljivo. Vučinić će početi meč, Vidal će na hlađenje, šansu bi mogao da dobije Pogba. Prošle godine je Krasić dao gol na ovom gostovanju, ali Juve nije pobedio. Catania se nada da bi ponovo mogla do boda.

Posle Partizana, Inter "polaže" Bolognu. Domaćin nije naivan, slabiji su nego prošle godine, ali imaju Gilardina i nisu imali sreće u par mečeva. Jedini cilj im je opstanak, Deki je naravno van stroja posle operacije.

Napoli želi da izbriše loša sećanja na Torino, ali i Ukrajinu u LE, moraju da pobede Chievo koji je ipak rasterećen na ovakvim gostovanjima. Zanimljivo će biti u Firenci, Toskanci igraju sjajno kod kuće, ali na "Franki" stiže strašni Lazio. Tomović počinje, Ljajić nije najavljen, Luca Toni igra uz Jovetića od prvog minuta.

U nedelju uveče Roma čeka Udinese, jedno je sigurno, ni gosti se neće samo braniti, moguće da ćemo videti festival golova. Basta je i dalje povređen, Brkić će biti pod Zemanovom paljbom, ali će i Di Natale na drugoj strani imati prostora.

Stevanović je najavljen u timu Torina koji dočekuje Parmu, Krstičić se povredio propustiće duel Sampdorije i Cagliarija.

Subota:
Siena - Palermo 18:00
Milan - Genoa 20:45

Nedelja:
Catania - Juventus 12:30
Bologna - Inter 15:00
Sampdorija - Cagliari
Torino - Parma
Fiorentina - Lazio
Pescara - Atalanta
Roma - Udinese 20:45
Napoli - Chievo

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji