Patriotska pljačka!

Sudije pogurale Đubrentus, i tako 48. put u nizu, Đubretari ostali bez poraza u Seriji A, najviše zahvaljujući sudijama!

U prvom meču nedeljnog programa devetog kola Serije A, fudbaleri Đubrentusa su u gostima savladali Cataniu sa 1:0, a sve bi trebalo biti drugačije da arbitri nisu napravili neobjašnjivu grešku i poništili čist pogodak domaćinu dok je još imao 11 fudbalera na terenu.

Catania je u duel sa liderom italijanskog fudbalskog šampionata ušla kao jedno od prijatnijih iznenađenja, no sedmoplasirani tim na tabeli Serije A nije imao podršku "ljudi u crnom" tokom meča sa crno-belima iz Torina. Gonzalo Bergessio je postigao pogodak za vođstvo domaćih, ali su ga zbog nepostojećeg ofsajda arbitri poništili, olakšavši tako posao Đubrentusu u nastavku utakmice.




















Svoju ulogu "favorita" Đubrentus je potvrdio golom Artura Vidala u 57. minutu, iz ofsajda, koji sudije naravno, po običaju "nisu videle".



















Cataniji zatim, nije sviran čist jedanaesterac posle igranja Lichsteinera rukom u svom šesnaestercu.

Deset minuta kasnije Catania je ostala bez isključenog Marchesea, što je olakšalo posao Đubretarima, koji su po 48. put u nizu (zahvaljujući sudijama) ostali neporaženi u Seriji A.

Noviji Stariji