Drenthe ponovno u modi?

Royston Drenthe i dalje je "nezaposlen" igrač. Iako se činilo da ga je turski Besiktas doveo u svoje redove u zadnjem danu prijelaznog roka, od toga svega na kraju nije bilo ništa.

Također osim Besiktasa u ljetnjem prijelaznom roku, Drenthe je "za oko zapao" i "Rossonerima. Kao što piše Sportmediaset.it prenosi da je Milan ponovno zainteresiran za ovog nizozemskog 25-godišnjeg lijevog beka. Milan je i dalje u potrazi za pojačanjima, mjesto na kojem već godinama imaju probmela jasno da je lijeva strana obrane.

Drenthe je u svojoj karijeri nosio dresove Real Madrida, Herculesa i Evertona, a u zimu bi svoju karijeru mogao nastaviti i u Milanu. Pošto je Drenthe slobodan igrač, Milan bi se samo sa igračem i njegovim agentom morao dogovoriti oko cijene plaćanja. Kako prenosi talijanski časopis i agent je potvrdio veliki odnos sa Milanom.

"Milan je opasno zagrizao za mog klijenta. Zima se bliži, tada će sve biti jasnije", izjavio je agent Drenthea dajući nadu da uprava Milana posluje sa njegovim klijentom.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji