Loddeti:"Modric bi za Milan bio slag na torti"


U nizu pohvala koje se svakodnevno slivaju na "adresu" Luke Modrića jedna je stigla i iz Italije. Izjavu  je dao nekadašnji fudbaler Milana i italijanske reprezentacije Giovanni Paolo Lodetti (69)... 

Bivši veznjak igrao je od 1961. do 1970. za Milan, nakon čega je bio član Sampdorije, Foggie i Novare. Danas je komentator u televizijskoj emisiji Diretta Stadio. U intervjuu za Tuttomercatoweb dao je nekoliko izjava trenutnog stanja u Milanu, a njegov je zaključak vrlo zanimljiv. 

"Da bi Milanov tim bio kompletan i konkurentan, nedostaje mu kvalitetan igrač u veznom redu - poručio je Lodetti i otkrio pravo rešenje".

"Jedan igrač mi se stvarno sviđa. Gledao sam ga na Evropskom prvenstvu na kojem ga više nema jer je Hrvatska ispala. Luka Modrić igra za Tottenham, pokazao je interesovanje za njega i Real Madrid, a za Milan bi on bio kao šlag na tortu. To je igrač koji može preokrenuti utakmicu poput Andree Pirla, samo što je mlađi i neiskusniji. Ali, za njegovo bi dovođenje trebalo pobediti velike klubove koji su zainteresivani za njega", rekao je Lodetti. 

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji