Milan završio po pola posla u još dva transfera

Spremaju se novi potpisi ako Juventus i Inter ne pokvare planove.

Milan je klub koji je obeležio početak prelaznog roka u Italiji. Juče je Ricardo Rodriguez predstavljen kao treće pojačanje Rossonera, pre njega su crveno-crnu opremu zadužili štoper Musacchio i vezista Kessie. Dogovoren je i transfer Lucasa Biglie iz Lazia i čeka se njegov povratak iz reprezentacije…

ZVANIČNO: Rodriguez novi igrač Milana!

Serija se nastavlja. Milan je na pola puta da dovede još dva pojačanja. Desnog beka koji će zameniti neubedljive Abatea i De Sciglia i krilnog napadača umesto Deulofeua kojem je istekla pozajmica.

Juče smo pisali da je Lazio prihvatio 25.000.000 evra tešku ponudu Rossonera za ofanzivca Keitu Baldea. To je sinoć potvrdio i njegov agent.

“Lotito nam je saopštio da je Keita stavljen na prodaju i da se Lazio dogovorio sa Milanom oko obeštećenja. Sada je red da mi obavimo naše procene i da vidimo šta će se desiti”, rekao je Keitin menadžer Roberto Calenda.

To znači da Milan mora da se dogovori i sa igračem. Keita bi radije da čeka ponudu Juventusa, ali Stara dama neće da plati Laziu ono što je ponudio Milan. Za večeras je zakazan sastanak Juventusovog direktora Fabia Paraticija i Keitinog menadžera.

Istovremeno, direktor rimskog kluba Igli Tare danas dolazi u Milano da dogovori detalje sa Rossonerima oko Keite i Biglie. Ako Juve večeras ne iznese pravu i zadovoljavajuću ponudu, Keita će verovatno pristati na transfer u Milan. Sa Laziom je završio…

Potpuno obrnuta je situacija sa dolaskom Andree Contija u Milan. Najtraženiji desni bek u Seriji A je od sinoć korak bliže Milanu. Ali u ovom slučaju Rossoneri imaju dogovor sa igračem, a nemaju sa klubom.

Contijev menadžer Mario Giuffredi je sinoć postigao dogovor sa Milanovim direktorom Masimom Mirabellijem. Dogovoren je ugovor za Contija vredan 2.000.000 evra po sezoni. Sledeća prepreka je Atalanta.

Conti izabrao Milan!

Predsednik Percassi je na početku tražio 27.000.000 evra za obeštećenje, ali to je bilo samo opipavanje pulsa. Realna cena koju Atalanta traži je 20.000.000 evra. Milan još nije spreman da palti nit u cenu. Nada se da će za manje para dobiti Contija, da u priču može da uključi i neke svoje mlade igrače koji bi spustili cenu. Ali nema ni mnogo vremena.

Naime, Inter je takođe zainteresovan za Contija. Žele ga još od jesenas kada je zablistao i spremaju zvaničnu ponudu. Novi trener Spalletti i direktori Auzilio i Sabatini su se vratili iz Kine gde su sa gazdom Yangom napravli strategiju za prelazni rok i označili imena koja žele. Conti je jedno od njih. Očekuje se ponuda…

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji