NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (8. januar): City, Juve i Milan jure Isca, De Jong na meti kluba iz MLS, Atletico blokira prelazak Cercija u Genou

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


17:52  – ATLETICO NIJE DAO DOZVOLU ZA ODLAZAK CERCIJA

Milan je spreman odreći se Alessia Cercija, ali postoji jedan problem. Rossoneri su se složili da Cerci pređe na pozajmicu u Genou, međutim Atletico Madrid nije dao dozvolu za prelazak igrača. Ono što je sigurno, male su šanse da vidimo Cercija ponovo u dresu Milana ove sezone.

14:09  – GENOA SE NADA DOLASKU CERCIJA

Genoa je i dalje najbliže da dovede Cercija. Krilni napadač je izgleda završio svoj boravak u Milanu jer nije pozvan za predstojeću utakmicu sa Romom. Najverovatnije zbog bezbednosnih razloga, pošto je dobijao ozbiljne pretnje nakon partije sa Bolognom.

13:25  – AMERIKANCI ŽELE DE JONGA

Los Angeles Galaxy je zainteresovan da dovede Nigela De Jonga (31), prenosi Sky Sport.

13:15  – MILAN ŽELI VEZISTU REALA

Kako madridski As javlja, Manchester City, Juventus i Milan neće žaliti novac kako bi pazarili Isca! Španac je nezadovoljan minutažom u Realu i tražio je od kluba da ga proda, a kako stvari stoje sve je izvesnije da će 23-godišnji fudbaler promeniti sredinu već ove zime.

13:14  – POSLEDNJA ŠANSA ZA MIHU?

Pozicija srpskog fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića na klupi Milana je u opasnosti, a da li će ostati na toj funkciji zaviseće od utakmice protiv Rome, preneli su danas italijanski mediji. Njegov naslednik se manje-više zna. Opširnije, čitajte OVDE.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com)
Noviji Stariji