NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (16. januar): Mauri ostaje na San Siru, Rossoneri kradu Sampdorii defanzivca Intera, dva miliona dele Milan od novog napadača!

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

19:52 – MLADI NAPADAČ AJAXA SVE BLIŽE MILANU!

Dva miliona evra dele Anwara El Ghazija od transfera u Milan. Rossoneri nude 8.000.000 evra, igrač je rekao "da", ali Ajax traži 2.000.000 više.

19:50 – WITSEL DO LETA OSTAJE U ZENITU

Oglasio se Axel Witsel. "U Zenitu sam sigurno do juna, a posle toga ćemo videti", rekao je Belgijanac. Milan već duže vreme juri Witsela koji još godinu i po dana ima ugovor sa Zenitom.

14:37 – MILAN SE POJAČAVA IZ INTERA?

Sampdoria je postigla načelni dogovor sa Interom oko angažmana Andree Ranocchie, ali se u priču ponovo uključio Milan, javlja italijanski ekspert za transfere Gianluca Di Marzio. Kontakte je uspostavio Adriano Galliani, koji će se uskoro sastati sa ljudima iz Intera.

13:40 – MLADI ITALIJAN OSTAJE KOD MIHE

Uprava Milana zajedno sa stručnim štabom na čelu sa Sinišom Mihajlovićem su odlučili da zadrže Josea Maurija, uprkos interesovanju nekoliko italijanskih klubova da ga dovedu na pozajmicu.

13:38 – ANWAR EL GHAZI PRIORITET MILANA

Milan želi da dovede talentovanog krilnog napadača Ajaxa već ove zime i njegovo dovođenje je prioritet Rossonera. Međutim, prvo moraju da se otarase Cercija i El Shaarawy-a. Holandski klub za El Ghazija traži 10.000.000 evra.

13:36 – FIORENTINA U TRCI ZA EL SHAARAWY-A

Fiorentina planira da dovede zamenu za Giusepea Rossija, a na najužoj listi imena trenutno se nalazi Stephan El Shaarawy iz Milana. Podsetimo, Roma je navodno već dogovorila pozajmicu napadača, ali će se on preseliti u Rim samo ukoliko Gervinho napusti Romu.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji