NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (13. januar): United sprema 40.000.000 za Donnarummu, Mexes i Zapata ostaju na San Siru, Borriello zamena za Adriana?

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

23:07 – GALLIANI O PRELAZNOM ROKU MILANA

Čelnik Milana Adriano Galliani govorio je pred meč sa Carpijem za televiziju RAI o dešavanjima oko Milana proteklih dana. "Za Cercija smo odbili predlog da ode na pozajmicu u Genou. Donnarumma ostaje kod nas, ne puštamo ga nigde, a El Shaarawy nam se možda vrati. Luiz Adriana od Kine deli samo medicinski pregled, a što se tiče Contea, ranije smo imali kontakt s njim, sada ne. Za budućnost, nikad se ne zna", poručio je Galliani.

19:38 – SPALLETTI ŽELI DE SCIGLIA U ROMI

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere della Sera mladi defanzivac Milana Mattia De Sciglio prva je želja budućeg trenera Rome Luciana Spallettija. Ovaj transfer biće realizovan ukoliko iskusni stručnjak definitivno prihvati ponudu Vučice.

19:22 – BORRIELO SE VRAĆA U MILAN?

Ukoliko Luiz Adriano kompletira najavljenu selidbu u Kinu, zamena za njega mogao bi da bude veteran Marco Borriello (33). Carpi želi da se ratosilja fudbalera koji prima čak 550.000 evra godišnje iako je postigao četiri gola ove jeseni, a kako se Balotelli i Menez još nisu oporavili skroz od povreda, uprava Milaneza mogla bi da ponudi šestomesečni ugovor iskusnom napadaču, koji je prve fudbalske korake napravio upravo kod njih.

15:01 – MEXES I ZAPATA OSTAJU NA SAN SIRU

Nakon povrede Rodriga Ely-a, koji će biti van terena duži period, Milan je izgleda odlučio da zadrži Mexesa i Zapatu. Francuz će ostati do leta, do kada ima ugovor sa Rossonerima, a Kolumbijcu će biti ponuđeno produženje ugovora.

13:11 – WITSEL ILI FELLANINI POJAČAVAJU MILAN

Luiz Adriano ide u Kinu, na San Siro će stići oko 15.000.000 evra na ime obeštećenja, a ideja je taj novac investirati u vezni red. I dalje je najveća želja Axel Witsel, alternativa Marouan Fellaini. Problem je što je Zenit odbio 22.000.000 za Witsela i traži celih 30.000.000. Drugi Belgijanac košta 20.000.000 evra. Milan bi Fellainija na pozajmicu, Manchester United kaže - ne dolazi u obzir. Samo je keš opcija.

11:56 – CONTE NA LETO PREUZIMA MILAN

Današnje izdanje Gazzette dello Sport navodi da je Antonio Conte glavni kandidat da bude trener Milana naredne sezone. Rossoneri će mu na leto ponuditi trogodišnji ugovor uz platu od 4.000.000 evra po sezoni.

11:47 – ADRIANO IDE U KINU

Transfer Luiz Adriana u kineski Jiangsu će iznositi 14.000.000 evra plus bonusi, prenosi Sky Sport.

11:38 – VANGIONI NA LETO PRELAZI U MILAN

Rossoneri rade na dovođenju levog beka Leonela Vangionija iz River Platea, preneo je ekspert za fudbalske transfere Gianluca di Marzio. Njemu na leto ističe ugovor sa argentinskim klubom, tako da bi u Milan na leto došao kao slobodan igrač.

11:29 – UNITED DAJE BOGATSTVO ZA GOLMANA MILANA

David De Gea i njegov potencijalni naslednik na Old Trafordu ponovo su tema. Mediaset je u naslednika promovisao Milanovo čudo od deteta Gianluigija Donnarummu pošto bi De Gea mogao konačno da poludi ako Manchester United ove sezone ne izbori plasman u Ligu šampiona. United stoga za svaki slučaj sprema ponudu od 40.000.000 evra za “izum“ Siniše Mihajlovića. Donnarumma tek u februaru puni 17 godina.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji