Mihajlović: Ništa nije slučajno, pa ni naša igra

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da dobra forma njegovog tima nije slučajnost posle impresivne pobede ‘Rossonera’ protiv Lazia.

Uprkos brojnim pojačanjima, Mihajlovićevi izabranici su zabeležili veoma loš start sezone u Seriji A, pa su se poslednjih nedelja pojavile spekulacije da se sprema otkaz srpskom stručnjaku.

Međutim, Milan nije poražen na poslednje četiri utakmice, na kojima je zabeležio tri trijumfa, pa trenutno drži šesto mesto na tabeli, sa pet bodova manje od vodeće Fiorentine.

Prva velika pobeda Mihinog Milana: Lazio razbijen na Olimpicu, Rossoneri su ponovo kandidati za najviši plasman!

Po Mihajlovićevom mišljenju, njegova ekipa sada igra mnogo bolje zato što su se igrači navikli jedni na druge i mogu da se izraze u svojoj formaciji.

“Zasluženo smo pobedili i mogu samo da kažem da sam zadovoljan. To što ranije nismo napravili napred po pitanju kvaliteta, to je samo naša krivica, ali smo sada pokazali da možemo. Nije slučajnost da smo zahvaljujući promeni sistema osvojili deset bodova na četiri utakmice. Ne mogu da kažem još da je to bio presudni trenutak, jer i dalje moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Zabeležili smo treću pobedu zaredom i napravili skok na tabeli. Igramo sa manje straha i od promene sistema na 4-3-3 pozadi trpimo manji pritisak. Na pravom smo putu i samo moramo tako da nastavimo”, rekao je Mihajlović.

Brazilski defanzivac Alex je ostao bez svesti posle sudara sa Gianlugiem Donnarummom i u bolnici je potvrđeno da ima povredu glave.

Međutim, Mihajlović je istakao da ne postoji razlog za zabrinutost i da tim neće na duže vreme ostati bez njega.

“Odradio je testove i sve je u redu. Morao je da ostane u bolnici tokom noći, ali je dobro”, naglasio je Mihajlović.

Naredna utakmica fudbalere Milana očekuje u subotu, kada dočekuju Atalantu.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji