Milan se oprostio od Berlusconija: Hvala, gospodine predsedniče, uvek sa nama

Fudbalski klub Milan, čiji je Silvio Berlusconi bio predsednik 31 godinu, izjavio se saučešće porodici i prijateljima preminulog bivšeg premijera Italije.


Bivši premijer Italije i predsednik FK Milana Silvio Berlusconi preminuo je u 87. godini života.


Za 31 godinu na mestu predsednika "rossonera", od 1986. do 2017. godine, Berlusconi je stvorio najtrofejniji tim Serije A u evropskim okvirima sa pet Liga šampiona. Milan je u svojim redovima često imao najbolje igrače na svetu i bio tim konkurentan za najveće titule u najjačoj eri "Calcia".


EMOTIVNO OPROŠTAJNO PISMO: Ovim rečima se Berlusconi oprostio od Milana!


20 izjava Berlusconija koje su obeležile najuspešniju epohu Rossonera


Milan se u objavi na društvneim mrežama citirao Berlusconijev motivacione reči.


"Duboko ožalošćeni, FK Milan tuguje zbog smrti nezaboravnog Silvia Berlusconija i želi da se obrati porodici, saradnicima i najdražim prijateljima kako bismo podelili naše saučešće".


'Sutra ćemo sanjati o novim ambicijama, stvarati nove izazove i tražiti nove pobede. Oni će predstavljati ono dobro, snažno i istinito što leži u nama, u svima nama koji smo delili ovu avanturu vezivanja naših života za san koji se zove Milan'


Hvala, gospodine predsedniče. Uvek sa nama", piše u objavi Milana.


Sem kluba sa "San Sira", Berlusconi je bio na čelu i FK Monza.


"Zauvek sa nama. Adriano Galliani i svi iz Monze žale zbog smrti Berlusconija. Ostala je praznina koja nikada ne može da se popuni. Hvala na svemu predsedniče", navodi se u saopštenju Monze.


Proslavljeni stručnjak Carlo Ancelotti je sa Milanom dva puta osvojio Ligu šampiona u vreme dok je na čelu kluba bio Berlusconi.


"Današnja tuga ne može da obriše srećne trenutke koje smo proveli zajedno", napisao je Ancelotti na društvenim mrežama i dodao da je Berlusconi bio "lojalan, inteligentan i iskren čovek".

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji