Leao heroj! Milan pobedio Lecce i nastavio da podiže formu

Milan je uspeo da upiše pobedu nad ekipom Leccea u 31. kolu italijanske serije A rezultatom 2:0 (1:0). Ekipa iz grada mode je posle plasmana u polufinale Lige šampiona, uspela i da upiše trijumf u domaćem šampionatu. 

Milan je imao veći posed lopte tokom čitave utakmice, ali nije da nisu i gosti pretili u par navrata. Ipak, niko od fudbalera Leccea nije uspeo da zatrese mrežu domaćeg tima do poluvremena, dok je to na drugoj strani uspeo Rafael Leao.


Sandro Tonali je uputio precizan pas ka Portugalcu, lopta mu je pala pravo na glavu i završila u mreži Leccea, za minimalnu prednost posle 45 minuta igre. Bolje su igrali "rossoneri" tokom drugog poluvremena. Leau je opet bio strelac za svoj tim. Imao je portugalski napadač sjajnu priliku, koja je završila van okvira gola, ali je svega dva minuta kasnije povukao kontru, matirao Falkone i postavio konačan rezultat. 


Ekipa Milana se trenutno nalazi na deobi četvrte pozicije, s tim da ima utakmicu manje od Rome, dok je Leće u "ugroženoj" zoni i ako ovako nastave sledi im ispadanje u niži rang takmičenja.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji