Pioli video snimak poništenog gola, pa besno napustio konferenciju: Čak se ni Handanović nije žalio

Trener Milana nije imao dilemu da je njegova ekipa debelo oštećena.


Ubedljivo je Inter slavio protiv gradskog rivala u borbi za finale kupa Italije, a Milan izgubio 3:0 - ubedljivije nego što su nagoveštavala dešavanja na terenu. Kako u prvoj polufinalnoj utakmici milanskih velikana igranoj početkom marta nije bilo pogodaka, Rossonerima je za finale bio dovoljan svaki remi koji je uključivao golove.


Nisu mu bili blizu, Inter je pokazao da ima značajno kvalitetniji tim, ali nesumnjivo bi bilo neizvesnije da je ekipi Stefana Piolija u 66. minutu priznat, ispostavilo se savršeno regularan gol Ismaela Benacera. Niko od igrača Milana koji su se obreli na ivici peterca nije kvario pogled i smetao Samiru Handanoviću, sudija Mariani je posle dugih VAR konsultacija ipak odlučio da poništi pogodak kojim bi Milan smanjio na 2:1.


"Pogledajte reakciju Handanovića. On se uopšte ne žali. Recite mi da je golmanu koji nema reakciju posle primljenog gola, bio blokiran vidik. Umesto toga, on nije reagovao, a u Interu su se žalili samo na igranje rukom koji pritom nije ni postojalo. Ma dajte...", razbesneo se Pioli nakon što je posle utakmice dobio uvid u snimak sporne situacije, a zatim napustio konferneciju iako novinari nisu bili gotovi sa pitanjima.


Sudijski ekspert u studiju je priznao da Pierre Kalulu evidentno nije blokirao Handanovićev vidik i da su to zapravo činili samo saigrači slovenačkog golmana.


Pre demonstrativnog napuštanja konferencije, osvrnuo se trener Milana na ostala dešavanja tokom utakmice.


“Želeli smo da pobedimo, nismo uspeli i igrali smo protiv nesumnjivo snažnog i kvalitetnog protivnika. Ne mislim da je 3:0 realan rezultat, ali Inter je pogađao pravoremeno", rekao je Pioli za Mediaset i nastavio: “Kada primite tri gola, to znači da je da je protivnik bio kvalitetniji i da smo mi pravili greške. Nije nam manjkalo truda, intenziteta ili prilika, ali nije bila naša noć. Želeli smo u finale, ali sada ovaj tim ima jedinstvenu priliku da dokaže da je dorastao zadatku i da sve resurse usmeri u trku u Seriji A jer ima sve što je potrebdno da ide do kraja."

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji