Poznat razlog zbog koga je Ibrahimović potpisao za Milan

Visoki napadač je na kraju odlučio da se vrati u grad mode i sa Milanom potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone.

Dugo se nagađalo gde će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru nakon Los Angeles Galaxya. U jednom momentu je postalo jasno da će potpisati za klub iz Serije A, a mnogi su mislili da imaju ono što je neophodno da on postane baš njihov napadač.

 Među najglasnijima bili su Milan, bivši Zlatanov klub kome je doneo titulu šampiona ove zemlje, te Bologna, koju trenira Siniša Mihajlović i veliki prijatelj Šveđanina.

Ovo datira iz period dok je Ibra nosio dres Intera, a Mihajlović je tada bio pomoćni trener Robertu Manciniju. Nije tajna da su se njih dvojica čuli tokom protekle godine i da je malo nedostajalo da Ibra umesto crveno-crnih, obuče crveno-plave pruge.

Visoki napadač je odlučio da se vrati u grad mode i sa Milanom potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone sa mogućnošću da se ona nastavi i sledeće sezone. Ibri tu odluku nisu zaboravili 201 kilometar južnije, pa je predsednik Bologne Walter Sabatini otkrio da je prevagu odneo novac.

 - Njih su dvojica razgovarali, a mi smo se nadali da će prijateljstvo prevagnuti da na kraju dođe kod nas u Bolognu. Ipak, u fudbalu vam prijateljstva ništa ne znače i to je Zlatan najbolje pokazao - rekao je Sabatini.

(Alo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji