Maldini se oglasio posle poraza u derbiju i nije preuzeo odgovornost

Ikona svetskog fudbala, ali izgleda da mu novi poslovi slabije leže.

Milan je u toku još jedne sumorne sezone. Daleko je željeni plasman u Ligu šampiona, finansijski problemi pritiskaju jako klub, a povrh svega dogodio se težak poraz u Derby della Madonina. Ipak, jedan od operativaca Paolo Maldini ne gubi optimizam.

Prvi na udaru navijača su legendarni igrači Maldini i Zvonimir Boban, koji se bave sportskim pitanjima. Prozivaju ih za mnoge loše poteze, od dovođenja trenera, do igrača koji ne zadovoljavaju njihov ukus, što kao posledicu ima slabe rezultate. Ipak, jedan od najboljih levih bekova svih vremena podseća da ovi problemi nisu od juče, tačnije od njihovog dolaska u klub.

- Milan nije pobedio ekipu iz top četiri nekoliko godina. Milan se nije kvalifikovao u Ligu šampiona i bio među četiri najbolje šest godina. Zvone, Ricky Massara i ja smo u klubu od jula 2019. Mi želimo da unapredimo rezultate, ali to je dug proces. Verujem da plan za boljitak mora da bude, u najmanju roku srednjeročan - rekao je Maldini.

Milan je 10. sa 32 boda na 23 utakmice i za četvrtoplasiranom Atalantom zaostaje 10 bodova. Ovako loš rezultat Milan nije imao od sezone 2014/15. Imao je Milan tada isti bodovni saldo, a prvenstvo je završio na 10. mestu.

(Alo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji