Postoji li sukob u Milanu? Gazidis vs Maldini i Boban: Milan je jedini kralj

Italijanski velikan Milan godinama beleži loše rezultate na terenu, ali još gore u finansijskim knjigama i uopšte od ljudi koji ga vode.

Mediji na Apeninima sada pišu da postoji sukob direktora među "Rossonerima", odnosno da Ivan Gazidis nije u najboljim odnosima sa Paolom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom.

Svemu tome doprinose razmimoilaženje oko poteza u prelaznom roku i filozofije novog Milana.

Gazidis, koji je na San Siro došao u decembru 2018. godine iz Arsenala, objasnio je situaciju u klubu.

"Vrhunski tim je ključan za rezultate, a mi ga imamo. Pričam sa Bobanom i Maldinijem svaki dan. Nekada smo tužni, nekada srećni, ali smo uvek zajedno. Svi želimo isto. Sve odluke donose se raspravom i debatom, različitim mišljenjem", rekao je Gazdis.

Usledilo je konkretno pitanje novinara Gazzette dello Sport, ko je glavni u Milanu?

"Ko je kralj? Niko... Kralj je ono za šta svi radimo. Milan je kralj", pokušao je da objasni bivši operativac Arsenala.

Da u Milanu nije stanje sigurno govori i to što je već "smenjen" trener Stefano Pioli, pošto se spekuliše o dolasku Ralfa Ragnicka.

"Niko u Milanu ne razmišlja o novom treneru. Pioli je došao u teškom trenutku i ponašao se uzorno. Njegov rad je na visokom nivou i sada vidimo napredak tima. Biti trener Milana je želja mnogih, ali Pioli ostaje na toj funkciji za sada", poručio je Gazidis, demantujući da će "Rossoneri" dobiti već trećeg trenera jer je sezonu otvorio Marco Giampaolo.

Milan danas od 20:45 u 25. kolu Serije A gostuje Fiorentini.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji