Ibrahimović: Neću igrati ako na utakmicu ne dođe 70 tisuća ljudi

Zlatan Ibrahimović sutra bi trebao službeno debitirati za Milan u utakmici 18. kola Serie A protiv Sampdorije, a taj susret komentirao je i sam Šveđanin.

"Koliko se ljudi očekuje na San Siru sutra? 60 tisuća? Želim da dođe najmanje 70 tisuća ili neću igrati", našalio se Ibrahimović i oduševio navijače.

Švedski napadač je s Rossonerima potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produžetka suradnje za još jednu sezonu. Inače, Ibrahimović je već odradio neslužbeni debi za Milan.

Legendarni napadač odmah je nakon predstavljanja zaigrao u Milanellu protiv niželigaša Rhodensea, a Rossoneri su slavili 9:0. Ibrahimović je igrao napadača 45 minuta u formaciji 4-3-3 te zabio za 3:0 nakon asistencije desnog beka Davide Calabrije, a potom je asistirao Hakanu Calhanogluu za 4:0.

Podsjetimo, Ibrahimoviću je danas u rodnoj Švedskoj srušen kip koji su mu posvetili građani Malmoa. Nakon što su navijači kipu otkinuli nos, obojili ga u bijelo i otkinuli mu nogu, a sinoć su otišli i korak dalje. Kip je srušen i potpuno uništen, a vandali koji su ga srušili oko vrata su mu postavili šal švedske reprezentacije.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji