Milan sad hoće Todiboa

Još jedan štoper na listi želja.

Ni Lovren, ni Bailly, Milan se sada okomio na – Jean-Claira Todiboa!

Milanova potraga za štoperom mogla bi da se završi u Barceloni, pošto je na dnevnom redu Paola Maldinija i njegovih saradnika mladi štoper prvaka Španije. Rossoneri su ovog leta ograničeni zbog velikih troškova prethodnih godina i kršenja finansijskog fer-pleja, ali i nekih drugih planova na tržištu, pa su tako doneli odluku da bi najbolje bilo da štoper dođe samo na pozajmicu, zbog čega bi se Todibo možda i savršeno uklopio u priču.

Barcelona je trenutno nakrcana štoperima i Todibo sigurno ne bi imao ozbiljniju minutažu čak ni kao rezervna varijanta, a Milan bi Kataloncima mogao da ponudi rešenje koje bi Todibou garantovalo mesto u timu i iskustvo za dalji napredak.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Milan sve bliži odluci da Mattea Musacchia ne proda jer nema ozbiljnijih ponuda za njega, pošto je on jedini trenutno u timu s većim iskustvom.

Zato je Marco Giampaolo od svojih poslodavaca tražio iskusnog štopera za partnera Alessiu Romagnoliju. Prva ideja bio je Dejan Lovren, ali je zapelo oko plate od 5.000.000 evra. Kasnije se pominjao Viktor Baji iz Manchester Uniteda, ali je ta priča bila kratkog daha. Sada je u igri Todibo.

Milan u ovom trenutna štoperima ima samo kapitena Romagnolija i Musacchia, dok se Mattia Caldara još oporavlja od posledica kidanja prednjih ukrštenih ligamenata i neće ga biti na terenu do kraja godine.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji