Leonardo cilja pojačanje u Liverpulu, imperativ je Liga šampiona!

"Rossoneri" ne mogu ispratiti zahteve premijerligaša, sve zavisi od plasmana u elitu.

Velika vest dana vezana za milanski klub jeste ponuda za 'Rina' Gattusa koja stiže sa Ostrva, "Rossoneri" ionako vagaju oko ostanka Italijana naredne sezone.

Jasno je, sva buduća dešavanju u klubu sa "San Sira" će biti refleksija (ne)uspeha plasmana na kontinetalnu smotru najboljih klubova naredne sezone, finansijski aspekat je preveliki za zanemariti.

Plasman u Ligu šampiona donosi ogroman novac, ali i poboljšanje renomea kluba, nešto što Milanu itekako treba u budućnosti ako ponovo želi da ima najbolje igrače u svojim redovima.

Milanezima ide dobro sa Brazilcima, Paqueta je potvrda toga Leonardo pregovara takođe i sa Gremiom oko još jednog ofanzivca iz zemlje kafe, ali tu se ne staje sa listom pojačanja fudbalera iz države Južne Amerike.

Na tapetu je još uvek davnašnja želja "Rossonera", u pitanju je Richarlison, mladi Brazilac ove sezone ima odlične brojke u Premijer ligi iako ima tek 21 godinu.

Everton ga je doveo prošle sezone za sumu od 40 miliona evra iz redova Watforda, procenju je se da klub iz Liverpoola ne želi da pusti svoju prvu zvezdu za sumu manju od 80 miliona evra.

"Rossonerima" je trenutno ova suma nezamisliva, ali bi u slučaju uspešnog završetka sezone mogli ponuditi opciju nastupa u LŠ što svakako ima svoju vrednost.

Gattusov tim pet kola pre kraja zauzima tu poslednju poziciju za plasman u elitu naredne sezone, ostalo je još pet kola do kraja, Atalanta, Roma, Lazio, pa i Torino priželjkuju isto, mogućnosti Milana na tržištu će biti određene upravo tim plasmanom posle završnog kola Serije A.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji