IBRAHIMOVIĆ U MILANU: Poznata plata, ostala je još samo jedna prepreka!

Fudbaleri Milana igraju sve bolje ove sezone u prilog čemu i govori peta pozicija na tabeli, ali uz meč manje od četvrtoplasiranog Lazia.

Glavni cilj “Rossonera” je da se naredne sezone plasiraju u Ligu šampiona, i kako sada stvari stoje na dobrom su putu da to i urade.

Leonardo je nedavno u izjavi za “Gazzettu dello Sport” rekao da će se Milan ozbiljno pojačati u zimskom prelaznom roku, a čini se da je već poznato ko će biti prvi fudbaler koji će pojačati “rosonere”.

Naime, kako sada stvari stoje, Zlatan Ibrahimović je pred vratima Milana! Šveđanin je znatno smanjio svoje uslove samo da bi se vratio u Milan, a po nekim nezvaničnim informacijama on će igrati za milion i po evra po sezoni.

Međutim, potrebno je da se utanači još samo jedna stvar kako bi ovaj transfer dobio svoju zvaničnu potvrdu, a to je dužina ugovora.

Naime, “Rossoneri” su Zlatanu ponudili ugovor na samo pola godine, dok on insistira da to bude na 18 meseci, jer je poznato da želi da završi karijeru u ovom klubu.

Podeljena su mišljenja u vezi povratka ovog fudbalera u Milan pošto neki kažu da bi samo ugušio mladog Cutronea koji je već pokazao da je veliki talenat, dok pak drugi govore da bi samo njegovo prisustvo u svlačionici mnogo značilo mlađim fudbalerima.

Fudbaleri Milana večeras od 20 časova i 30 minuta igraju protiv Udinesea u gostima, i pobedom bi se vratila na četvrto mesto koje naredne sezone donosi Ligu šampiona.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji