Gattuso: Zbili smo redove, ali događa se

Fudbaleri Milana imali su minimalnu prednost u meču sa Laziom na Olimpicu, ali je u nadoknadi vremena Joaquin Correa, ipak doneo jedan bod "Lazialima." Trener "rossonera" Gennaro Gattuso očekivano nije bio zadovoljan ishodom meča.

Susret u koji je Milan ušao sa brojnim kadrovskim problemima, okončan je rezultatom 1:1.

"Takve greške mogu da se dogode u završnicama mečeva. Moramo da vidimo da vratimo u trenažni proces neke od naših povređenih igrača. Ne smemo da žurimo sa povratkom, najgore što može da se desi su ponovne povrede. Iskreno, ne očekujem mnogo pozitivnih vesti u tom pogledu, pa će igrati neki igrači koji nisu dobijali toliko prilike ranije. Tim je zaista uspostavio sjajan zajednički duh i bilo je zadovoljstvo pripremati ovaj meč", rekao je Gattuso.

"Tim je bio blizak u teškim momentima. Sve rasprave koje smo imali u proteklom periodu bile su zarad dobrobiti kluba", dodao je nekada sjajni vezista Milana, Rangersa i italijanske reprezentacije.

Mnogi su govorili o potencijalnom povratku Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaxy-a u Milan:

"Za sada nema poente razmišljati o tome. Cilj je da napravimo najbolju moguću igru sa igračima koji su trenutno na raspolaganju", zaključio je Gattuso.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji