Gattuso: Mnogi me mrze, ali kada počne trening...

Trener Milana smatra da je njegov tim spreman za derbi ovog vikenda.

Ovog vikenda na programu je derbi između Intera i Milana. Oba tima su u solidnoj formi u poslednje vreme, a jasno je da ova utakmica "vredi više 3 poena" i da će oba tima ići na pobedu.

"Inter ima snažan tim, da pobedite Tottenham morate da imate snažan tim. To što oni trenutno rade u Ligi šampiona je sjajno, imaju igrače koji su fizički spremni i imaju dosta kvaliteta. Mi moramo da ih poštujemo, ali ne da se plašimo. Moramo da pazimo na kretanje Perišića i Icardija, oni će nam stvarati dosta problema."

"Postoje neki koji me mrze, oni znaju da kada ja označim početak vežbe da želim sjajan intenzitet, kada se to završi, ja sam otvoren za sve, za lične probleme i ostale stvari, i oni su ljudi. Ja moram uvek sve iskreno da im kažem, ja nemam dlake na jeziku."

Suso uoči milanskog derbija: Inter je dva puta zvao, za Gattusa bih poginuo

"Inter se mnogo razlikuje od nas. Oni imaju fizički spreman tim, ali oni su slabiji od nas kada je u pitanju tehnika", rekao je trener Milana.

"Nadam se pobedi, ali u fudbalu nikad ne znate. Na meni je da pripremim tim za utakmicu i ja ću to uraditi na najbolji mogući način", rekao je za kraj Gattuso.

Utakmica između Intera i Milana je na programu u nedelju od 20.30 po našem vremenu.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji