Gattuso u dilemi pred finale: Cutrone ili Kalinić?

Milanov trener Gennaro Gattuso ima veliku dilemu uoči finala, početi susret s mladim i poletnijim Patrickom Cutroneom ili iskusnijim Nikolom Kalinićem.

Talijani špekuliraju kako je hrvatski napadač u prednosti u ovako važnoj utakmici i borbi za trofej. Upravo na račun spomenutog iskustva. I trebao bi predvoditi Milanov napad u srijedu iako se ističe da će Gattuso ovu dvojbu razriješiti vjerojatno pred sam početak utakmice.

Navijači bi više željeli Cutronea u prvih 11, ali Gattuso naginje tome da bi Cutronea koristio kao džokera s klupe bude li razvoj situacije zahtijevao takvo nešto.

Podsjetimo, upravo je tako Gattuso uradio u četvrtfinalu protiv Intera, Kalinić je igrao od prve minute, kada ga je u 75. minutu zamijenio Cutrone i postigao pobjedonosni gol u produžecima.

Dvoboj s Juventusom nije bitan samo zbog trofeja. Milan bi osvajanjem Kupa izborio izravan ulazak u Europsku ligu što bi skinulo pritisak sa zadnje dvije ligaške utakmice s Atalantom i Fiorentinom koji su, zanimljivo, ujedno i glavni konkurenti crveno-crnima u borbi za Europu.

(Goal.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji