Donnarumma potpisao sebi odlazak?

Navijači koji su uz ekipu i pored katastrofe od Juventusa u kupu, su odbili da uzmu njegov dres, poruka je jasna, oni ga ne žele u Milanu.

Sećate se da su u decembru istakli uvredljiv transparent u kome su prozvali Donnarummu da prima 6 miliona evra po sezoni, kao i da je doveo "brata parazita" u klub.

Puklo je skroz - navijači Milana teraju Donnarummu iz kluba!

Izgleda da je mladi golman pogrešio što nije poslušao Raiolu i kao slobodan igrač otišao u PSG.

"Prestanite da sudite o Donnarummi na osnovu novca koji prima", kaže Rino Gattuso.

On je izbegao da odgovori hoće li Donnarumma otići, a dolazak Reine je pojačao spekulacije da Milan na sve načine želi da se oslobodi momka koga su do ove sezone proglašavali za najtalentovanijeg na svetu. Njegov ugovor u odnosu na ono što pruža na terenu zaista štrči, a sa druge strane, tinja sukob na relaciji klub-Raiola. Ne samo Donnarumma, Raiola ima i Bonanventuru među igračima Milana, koga svim silama želi da odvede u Juventus.

Ali, Donnarumma je veći problem.

"Prodaćemo ga, ako stigne prava ponuda, svi igrači su na prodaju, nemoj da se zavaramo, van Italije klubovi su bogati i ona stara vremena Serije A se neće vratiti", kaže Massimo Mirabelli, direktor kluba.

Ali, kakva je to ponuda?

Za Donnarummu niko, pa ni PSG neće ponuditi više od 35 miliona evra, iako su pominjani United, Real, pa čak i Juve, jedina realna opcija je Pariz. Da li će Milan to prihvatiti? Teško, oni očekuju veći novac, prodajom Donnarumme i Silve žele da pokriju gubitke zbog neuspešne sezone. Navijači ga ne žele, i on hoće da ode, porodica koja ga je praktično naterala da potpiše ugovor, sada je besna na Milan koji ga, po njima nije dovoljno zaštitio.

U svakom slučaju, on brani mnogo slabije nego prošle godine, ali svejedno, ovakav tretman nije zaslužio.

(Supersport365.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji