Montella: Očigledno je, nisam uspeo u Milanu

Italijanski stručnjak Vincenzo Montella je izjavio da je veoma razočaran zbog otkaza u Milanu, a priznao je i da na "San Siru" nije ostvario uspeh.

Slavni Milan je u ponedeljak promenio trenera, a na mesto Vincenza Montelle došao je Gennaro Gattuso, legendarni vezista "Rossonera".

Bogati kineski konzorcijum, koji u vlasništvu ima Milan, potrošio je više od 200 miliona evra letos na pojačanja, ali crveno-crni su tek sedmi u Seriji A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

"Očigledno je, omanuo sam u Milanu, ali ću i dalje podržavati te boje. Odlazak iz Milana me mnogo boli. Pokušavao sam i pokušavao da dam sve od sebe za klub, ali prihvatam donetu odluku. Želim da se zahvalim igračima i navijačima za divne momente koje smo delili, nadam se da će Milan ponovo biti na vrhu", rekao je Montella posle otkaza u Milanu.

Vincenzo Montella je veći deo igračke karijere proveo kao napadač Rome, a igrao je i za Empoli, Genou, Sampdoriu  i Fulham. Bio je trener u omladinskoj školi Rome, a zatim i privremeno šef struke Vučice, da bi posle toga vodio i Cataniu, Fiorentinu i Sampdoriu.

(N1.info.com)
Noviji Stariji