Gattuso od 17.00 novi trener Milana?

Montella je za današnji okršaj i klupi promenio mesto - posle 40 godina - samo da razbije maler i sačuva posao...

Do smene na klupi Milana moglo bi da dođe još danas popodne! Kako javljaju pojedini italijanski mediji ukoliko Rossoneri izgube od Genoe Vincenzo Montella biće smenjen po hitnom postupku, a na njegovo mesto biće postavljen Gennaro Gattuso.

Rino radi u Milanovom mladom timu i bio bi prelazno rešenje dok uprava kluba ne odluči koga će imenovati za novog šefa struke. Navodno, Mirabelli i Fassone se slažu u oceni da bi angažovanje novog trenera preko noći samo dodatno zakomplikovalo situaciju, jer bi igrači izgubili dosta vremena na privikavanje i prilagođavanje novom sistemu igre, a rezultati bi opet trpeli.

Navodi se i da je gatuzo obavešten o namerama kluba, te da nema ništa protiv da privremeno sedne na klupu i polusezonu privede kraju.

Podsetimo, do sada se su kao mogući naslednici Vincenza Montelle pominjali Walter Mazzari i Paulo Sousa, dok je Carlo Ancelotti više bio san navijača nego realna opcija u bilo kom momentu. 

A Montellin poslednji trzaj očigledno ima dosta veze sa sujeverjem. Ne bi li prekinuo niz od tri poraza i sačuvao posao popularni Aeroplanino odlučio je da on i njegov stručni štab promene mesto. Tako će se klupa Milana posle 40 godina pomeriti tamo gde su do sada bili gosti, bliže južnoj tribini, gde se okupljaju najvatrenije pristalice kluba. 

Teško da će i ovo pomoći, ali hajde da sačekamo...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji