Ancelotti: Milanu je potrebno vremena

Italijanski trener Carlo Ancelotti izjavio je da ekipi Milana treba još vremena kako bi se uigrala i bila konkurentna najjačim timovima u Seriji A.

Ancelotti je trenutno bez anganžmana pošto ga je u septembru otpustio minhenski Bayern.

"Milan trenutno zaostaje u ligi, ali je to posledica promena koje su pretrpeli u prelaznom roku", rekao je bivši trener ove ekipe sa kojom je osvojio Ligu šampiona 2003. i 2007.  godine.

Milan se nalazi na osmom mestu u šampionatu Italije sa 16 osvojenih bodova, 15 iza prvoplasiranog Napolija, a ovog vikenda Rossoneri su izgubili u derbiju od Juventusa 2:0.

Italijan je pričao i o drugim temama, a u šali je rekao da bi dobro izgledao na klupi Rome, te je i prokomentarisao poraz Real Madrida.

Madriđani su ovog vikenda izgubili u meču protiv Girone, pa sada zaostaje četiri poena za Valenciom koja je druga i osam za Barcelonom koja je na čelu Primere.

"Mislim da bih se snašao dobro u bilo kojoj ekipi, čak i u Romi. Što se tiče Reala, niko nije mislio da će izgubiti od Girone. Trenutno se igra mnogo utakmica, što utiče na kvalitet fudbala i umara fudbalere", dodao je italijanski stručnjak, a rekao je da smatra i da bi trebalo smanjiti broj ekipa u Seriji A na 16.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji