Suso prelazi iz Milana u Inter?

Milan je mnogo novca uložio ovog leta i mora da se odrekne nekog igrača baš zbog pravila UEFA, a veruje se da bi to mogao da bude upravo Španac.

Inter je spreman da ponudi 25 miliona evra za fudbalera Milana Susa i omogući Špancu da promeni svlačionicu na „San Siru“, prenosi Gazzetta dello Sport.

Pre toga, "Nerazzurri" očekuju priliv novca od prodaje jednog od trojice Stevan Jovetić - Antonio Candreva - Marcelo Brozović kako bi se otvorilo mesto za Susa, ali i izbegli problemi oko finansijskog fer-pleja UEFA.

Postoji interesovanje za svu trojicu fudbalera, Chelsea je ozbiljan u nameri da angažuje Candrevu na zahtev menadžera Antonia Contea, Brozović se nalazi na meti klubova iz Premijer lige, Jovetić turskih, a i pozajmice su u opticaju.

Milan je mnogo novca uložio ovog leta i mora da se odrekne nekog igrača baš zbog pravila UEFA, a veruje se da bi to mogao da bude upravo Suso.

Prelazak iz Milana u Inter i obrnuto nije senzacija u Italiji, a poslednji koji je zamenio dres rivala bio je Antonio Cassano pre pet godina kada je stigao među "Nerzazurre".

(Tanjug.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji