Milan želi Kalinića i Badelja u paketu

Mogao bi Milan ponuditi i dvojicu igrača, jer Kalinić mu doista treba, dva napadačka asa koja je vrebao neće doći na San Siro.

Do kraja prijelaznog roka još je 20 dana, Nikola Kalinić uredno igra za Fiorentinu, a Milanu se ne žuri. Navikao je završavati poslove u zadnjim satima.

Požuriti bi ih mogao tek interes Evertona, koji bi također volio dovesti hrvatskog napadača i navodno je spreman ponuditi 25 milijuna eura.

U svakom slučaju, pišu talijanski mediji, bit će uskoro još jedan sastanak Milana i Fiorentine, na kojem će Milan ponuditi 30 milijuna eura..., ali za Kalinića i Badelja!

Naime, Talijani Badelja procjenjuju na između osam i deset milijuna eura, dok za Kalinića ne bi dizali ponudu s prvotnih 22 milijuna. E pa sad, kakva je to Milanova računica prema kojoj Fiorentina ne da Kalinića za manje od 30 milijuna eura, a sad bi za taj iznos trebala dati i njega i Badelja?!

Corriere dello Sport nagađa kako bi Milan osim novca ponudio violama Gabriela Palettu i Lucu Antonellija.

Druge napadačke opcije ne čine se tako izglednima: Milan je zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića, ali on neće biti spreman do kraja godine, a i prije će natrag u Manchester United, dok je Monaco navodno odbio ponudu od 30 milijuna eura za Falcaa.

No, ostaje nada da bi mogli doći do Aubameyanga ili Belottija, a posljednjih dana se spominje i Cavani.

Videćemo ko će još stići na San Siro do kraja ovog mjeseca...

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji