Milan odustaje od Sanchesa, pokušaće jednog od četvorice iz Premijer lige

Potraga za vezistom se nastavlja na Ostrvu.

Uz sve napore i silnu želja da angažuje Renata Sanchesa, Milan ipak neće uspeti da ovog leta dovede Portugalca iz Bayerna. Nemački klub je ostao nepopustljiv u stavu da Sanches može da ide samo na pozajmicu bez prava otkupa ugovora. Što znači da Rossoneri moraju da se okrenu nekim drugim rešenjima...

Italijanska TV stanica Sportitalia je javila da se Milan preorijentisao na englesko tržište, odnosno da su sada u igri četvorica kandidata iz Premijer ligi. Prema saznanjima ovog italijanskog medija, moguća pojačanja Milana su Johan Cabaye (Crystal Palace), Nampalys Mendy (Leicester), Etienne Capoue (Watford) i Jack Wilshere (Arsenal).

Cabaye je možda najrealnija meta i najbolje rešenje. Košta oko 10.000.000 evra s obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora i Crystal Palace ne bi mogao da uradi mnogo toga kako bi ga zadržao. Mendy je došao prošlog leta kao zamena za Cantea, ali nije ispunio očekivanja i imao je problem sa teškom povredom. Capoue je standardan u Watfordu i klub ga se ne bi tek tako odrekao. Što se Wilsherea tiče, on se vratio u Arsenal sa pozajmice u Bournmouth, a Wengere tvrdi da računa na njega. I prošlog leta je bio želja Milana, ali je problem njegova visoka plata.

Videćemo kako će se završiti Milanova potraga za vezistom. Trenutno je prioritet realizacija Kalinićevog transfera posle kojeg će Rossoneri sve snage usmeriti na dovođenje pojačanja u vezni red.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji