Milan bilduje mišiće, Andre Silva kao Inzaghi, šest komada u mreži Shkendije!

Rossoneri će igrati u Ligi Evrope.

Milan je već posle prvih 90 minuta plej-ofa, obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope i do nogu potukao makedonsku Shkendiju. Rossoneri su do vrha napunili mrežu autsajdera iz Tetova i pobedom od 6:0 obezbedili miran revanš u kojem će šansu dobiti rezervisti.

Pred nešto više od 40.000 gledalaca na San Siru, novokomponovani sastav Rossonera je pokazao da hvata zalet i raspolaže raznovrsnošću u napoadu. Montella je izveo formaciju 4-3-3, a Leonardo Bonucci je prvi put zaigrao sa kapitenskom trakom Milana na ruci i burno je pozdravljen od strane navijača. Igrao je u tandemu sa Zapatom, Antonelli je levo zamenio Rodrigueza, Conti je dejstvovao po desnom boku. Kessie, Montolivo i Calhanoglu su dirigovali igrom, Suso i Borini napadali po krilima, a Andre Silva potsigao prve golove u dresu Rossonera u zvaničnim utakmicama.

Milan je tempom i brzom pas igrom lomio neodrasle Makedonce i već posle 27. minuta igre je bilo 3:0. Andre Silva je otvorio seriju lepim udarcem iz srca šesnaesterca, potom je Montolivo iskoristio otpadak posle slobodnjaka Susa, da bi Silva razgalio navijače drugim golom u stilu Inzaghija. Prvi gol u dresu Milana je dao i Borini posle prodora Contija, u strelce se upisao i Antonelli zahvaljujući još jednom odbitku posle šuta Susa, da bi tačku stavio Montolivo drugim golom na asistenciju Abatea.

Milan se vraća u Evropu, a sjajan prelazni rok polako daje rezultate… Iako je preko puta bila skromna Shkendija, novi tim Rossonera je pokazao da raspolaže velikim potencijalom i da su pojačanja sjajno odabrana.



(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji