SLANJE PO ĆEVAPE, GURANJE KROZ NOGE I BRAZILSKI GOL: Ovako se Milan igrao s Bayernom

Novi Milan oduševio je pobjedom 4:0 protiv Bayerna u kineskom Shenzhenu.

Pisali smo o susretu, ali Milan koji je oduševio igrom i golovima protiv uglednog i jakog suparnika zaslužuje da se posebno istakne akcija za treći gol i majstorija nakon njega.

NOVI MILAN ZGAZIO BAYERN: Golčine i sjajne akcije za spektakularnu pobjedu

U 43. minuti M'Baye Niang je na lijevoj strani silinom naleta oborio Rafinhu, točnije malešni Brazilac se samo odbio od njega. Nakon snage, Niang je protiv Javija Martineza pokazao finesu i vještinu. Driblingom se oslobodio suparnika i to tako da mu je loptu gurnuo kroz noge. Ipak, nije se previše zaigrao, nego je u pravom trenutku prebacio loptu do Patricka Cutronea koji mu vraća loptu. Niang, sada na 20 metara od gola po sredini vrata, iz prve odigrava za natrčalog Giacoma Bonaventuru, koji s desne strane ulazi i šalje loptu na peterac, gdje je Cutrone brži i snalažljivi od trojice čuvara i zabija gol kao krunu krasne akcije:


Odmah se dogodila i nova Milanova čarolija. Bonaventura je na centru primao loptu leđima okrenut golu suparnika, a iz tog smjera se prema njemu s "isukanom" nogom zaletio Mats Hummels kako bi pokupio loptu, a vjerojatno i protivničkog igrača. Ali nije računao na Bonaventurino majstorstvo; iako je lopta koja mu je dolazila bila brza, a prema njemu letio protivnički branič, petom je smirio loptu i okrenuo je, poslao Hummelsa da odleti u prazno i krenuo dalje...
(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji