NOVI MILAN ZGAZIO BAYERN: Golčine i sjajne akcije za spektakularnu pobjedu

Nova era Milana spektakularno je počela na prikladnom mjestu, u Kini. Tamo je posrnuli velikan koji se vraća zahvaljujući kapitalu novog gazde, milijardera Yonghong Lija, pobijedio Bayern 4:0.

Niti sat prije prijateljske utakmice u Shenzhenu u sklopu "Kupa prvaka", kojeg u Kini uz ove suparnike igraju još Borussia, Arsenal, Inter i Lyon, za Milan je potpisao Lucas Biglia, već 10. pojačanje ovog ljeta.

Donedavni kapetan Lazija zatim je mogao uživati gledajući na djelu njegove nove suigrače kako gaze suverenog prvaka Njemačke. Naravno, radi se o prijateljskoj, pripremnoj utakmici, ali Bayern nikada i od nikoga ne voli izgubiti, posebno jer su za Bavarce u prvoj momčadi igrali Hummels, Martinez, Bernat, Alaba, Coman, Muller, Tolisso, Lewandowski, Ribery, a na poluvremenu su ušli Renato Sanches i James Rodriguez.

Ipak, za momčad koju vodi Carlo Ancelotti, igračka i trenerska legenda Rossonera, nije bilo pomoći protiv novog Milana.

Prvi gol u 14. minuti zabio je Franck Kessie, pojačanje iz Atalante. Novi lijevi bočni Rodriguez i Niang odlično su duplim pasom na lijevoj strani izbacili protivničku obranu, nakon čega se lopta odbija do Kessiea, koji zabija prvi gol za Milan.

U 25. minuti na 2:0 je povisio mladi napadač Patrick Cutrone (19), koji je nakon ubačaja iz slobodnjaka nadvisio čuvare i glavom zakucao svoj prvi gol za seniore, kojima je priključen početkom godine i za koje je debitirao prije samo dva mjeseca.

Dvije minute prije kraja poluvremena nova odlična kontra Milana. Bonaventura je povukao, Niang fantastično prošao po lijevoj strani, a Cutrone zabija svoj drugi gol i rješava utakmicu.

Pet minuta prije kraja konačan rezultat postavlja još jedan novi igrač. Hakan Calhanoglu je specijalist za golove iz slobodnjaka, a ovaj put je zabio iz svoje zone, ali iz igre. Bayernov rezervni golman Fruchtl nije mogao zaustaviti precizni prizemni udarac s 18 metara.



(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji