Boban: Milan nije doveo nijednog vrhunskog igrača

Milan je ovog leta veoma aktivan na fudbalskom tržištu, a Rossoneri se počeli da se pojačavaju tek što su pre oko dva meseca klub kupili kineski vlasnici.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i igrač Milana Zvonimir Boban nije oduševljen izborom igrača koje je njegov bivši klub doveo.

"Nisu me ubedili, nisu doveli nijednog vrhunskog igrača. Hoću da vidim najbolje igrače na San Siru, tamo gde je uvek teško gostovati", kaže Boban za Gazzettu dello Sport. Do sada su potrošili preko 100 miliona evra na šest novih igrača, ali Boban smatra da su oni preplaćeni.

"Donnarumma? Žao mi je zbog momka, ne bih želeo da ova cela zbrka utiče na njega", rekao je Boban i dodao da svi dele delimičnu odgovornost za ono što se dešava talentovanom golmanu, ali posebno ljudi iz njegovog okruženja.

"Fudbal mora da se menja, zgroženi smo tržištem i agentima koji hoće da uspostavljaju pravila. Za to je potrebna reputacija", napominje Boban.

Milan je do sada doveo Hakana Calhanoglua, Matea Musacchia, Fabija Borinija, Andrea Silvu, Francka Kessiea i Ricarda Rodriguesa, a danas će potpisati i Andrea Conti. ali tu milanski crveno-crni ne nameravaju da stanu.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji