Aubameyang želi nazad u Milan! Rossoneri spremili 70.000.000 evra

Pierre Emerick Aubameyang želi se vratiti u Milan.

Hitronogi napadač ne želi produžiti ugovor sa Borussiom Dortmund i želi ponovo obući crveno-crni dres, prenose italijanski mediji.

Kako je preneo poznati novinar Alfredo Pedulla, Rossoneri će sledeće nedelje poslati novu ponudu za Aubameyanga. Milan će ponuditi Dortmundu 70.000.000 evra za napadača, a Aubameyangu petogodišnji ugovor i 8.000.000 evra po sezoni. Ova ponudila bi trebala zadovoljiti i Borussiu i Aubameyanga.

Očekuje se da Carlos Bacca pređe u Marseille do kraja naredne nedelje, a Rossoneri će sve snage usmerili na Gabonca s obzirom na to da je propao pokušaj da dovedu Andreu Belottija iz Torina.

Gabonski reprezentativac je u Milanu počeo svoju fudbalsku karijeru. Na San Siru je važio za najvećeg talenta svoje generacije, ali ruku na srce, nije imao šansu u zlatnoj eri Rossonera od 2007. do 2010. Zbog toga su ga čelnici Milana slali na pozajmice u Dijon, Monaco i Lille, a na kraju je i prešao u Saint Etienne za milion evra. To se pokazao kao najgori potez u novijoj istoriji kluba koji će novi vlasnici pokušati koliko toliko da isprave.

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji