Milan dao Donnarummi rok do sjutra veče

Želja mladog golmana nije sporna, on hoće da ostane u Milanu, klubu za koji navija i odbio je svaku pomisao da ode u Juventus. Ali, Mino Raiola po običaju vrši pritisak...

Saga oko Gianluigija Donnarumme se bliži kraju.

Najtalentovaniji golman svijeta još nije potpisao novi ugovor, a Milan mu je dao ultimatum do sjutra veče da odgovori na ponudu kojom bi postao najplaćeniji igrač u ekipi.

„Rossoneri” mu za petogodišnji ugovor nude četiri miliona po sezonu, uz bonuse, ali njegov menadžer Mino Raiola još „tvrdi” pazar i trudi se da ubaci otkupnu klauzulu.

Velikan sa „San Sira” ne pristaje na to i jasno je poručio Donnarummi da ima rok do sjutra veče da potpiše ugovor ili će biti prodat.

Želja mladog golmana nije sporna, on hoće da ostane u Milanu, klubu za koji navija i odbio je svaku pomisao da ode u Juventus. Ali, Raiola po običaju vrši pritisak...

„Rossoneri” su sve bliže i desnom beku Atalante Andrei Contiju, a Laziu je ponuđeno 50 miliona za Keitu Baldea i Lucasa Bigliju.

Argentinac je na vratima „San Sira” i koštaće 15 miliona, a problem sa Keitom je što želi u Juventus. Gazda Lazia Claudio Lotito je, međutim, prihvatio 35 miliona od Milana i ne pomišlja da ga proda „staroj dami”, sa čijom upravom nije u dobrim odnosima.

(Vijesti.me)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji