Ko je novi Milanov 'Ronaldo'?

Neočekivano, posao završen praktično za manje od sedam dana, a Milan iznenadio sve dovođenjem napadača.

Kada je postalo jasno da od Morate nema ništa, direktori kluba, Fassone i Mirabelli su brzo završili posao. Od prvog kontakta sa agentom Jorge Mendesom do završetka transfera nije prošlo ni sedam dana.

Andre Silva je sinoć stigao u Italiju, dogovor je brzo pronađen, a on je već počeo lekarske preglede.

Bomba je pukla, Milan doveo pojačanje leta!

U domovini ga smatraju za novog Cristiana Ronalda, ima 21 godinu, igra na mestu klasičnog napadača, Cristijano ga je nedavno preporučio Realu.

Radi se o snažnom, okretnom, tehnički doteranom i realizatorski ubojitom igraču, koga su želeli brojni engleski klubovi.

Skinuo rekord star 88 godina 

Prošla sezona mu je prva u seniorskoj karijeri, tačnije u prvom timu "Zmajeva", postigao je 21 gol u 44 utakmice, i imao i 8 asistencija.

Od septembra 2016. igra za Portugal, veruju da su konačno našli pravog napadača, u 8 mečeva dao je 7 golova.

U drugom nastupu za Portugal postigao je tri gola protiv Farskih Ostrva i tako postao najmlađi fudbaler koji je upisao „hat-trick“ za portugalsku reprezentaciju, skinuvši rekord koji je stajao 88 godina.

Imao je klauzulu od 60 miliona evra, njegov transfer u Milan je oko 40 miliona uključujući i bonuse.

Često ga zovu "lažna desetka", jer je taj broj nosio na leđima, ali je klasičan napadač, prilično sličan Morati koji je bio prvi pik Milana.

On će biti i najskuplje pojačanje Milana u prelaznom roku u kome su "Rossoneri" već doveli Musacchia, Rodrigueza, Kessiea, a žele još par igrača kako bi dodatno ojačali tim u jurišu na mesto u Ligi šampiona.



(Sportske.net / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji