Roma, Atalanta, Kessie, Milan... ne zna se ni ko pije, ni ko plaća

Nova ofanziva Vučice na fudbalera kojeg im Rossoneri otvoreno otimaju.

Roma se ne predaje u pokušaju da angažuje vezistu Atalante Francka Kessea. Zato je danas održan novi sastanak predstavnika Vučice i kluba iz Bergama, samo što tu nije bio prisutan i menadžer fudbalera iz Obale Slonovače.

Podsetimo, već danima je Kessie predmet transfer ujdurme između Rome i Milana, jer su, nakon što je vezista “sklopio brak” sa Vučicom Rososneri "uleteli" sa istom ponudom kao što je bila i ona iz Večnog grada od 28.000.000 evra na ime obeštećenja.

Novinar Gazzette dello Sport Carlo Laudisa izvestio je da su se emisari rimskog kluba sreli danas sa čelnicima Atalante kako bi "pogurali" malo posao za koji su mislili da je relizovan još tokom zime, ali koji se proteklih dana ispostavio kao nedovršen.

Međutim, Kessiev agent George Atangana nije se pojavio danas na sastanku iako je uredno pozvan. Pretpostavlja se da je to zato što je on sam pobornik ideje da se Kessie preseli u Milan, verovatno jer se ogrebao za unosnu proviziju na San Siru.

Bilo kako bilo, u najlagodnijoj poziciji od svih je Atalanta koju zanimaju samo pare, ne i gde će Kessie nastaviti karijeru naredne sezone, a ukoliko ne ode neće biti šteta jer će Bergamisti zadržati jednog od najboljih fudbalera sa kojim imaju ugovor do 2021. godine.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji