Montella dobio garancije, odlazi Bacca, dolazi strašan napadač!

"Aeroplanino" je održao sastanak sa novom upravom, ovo je epilog.

Milan je konačno dobio vlasnike, a velika želja nove uprave je da Vincenzo Montella ostane na klupi tima sa "San Sira" i naredne sezone.

Tim povodom organizovali su i sastanak sa njim, kome su prisustvovali izvršni direktor Marco Fassone i novi sportski direktor Massimiliano Mirabelli, a sa Montellom su o raznim temama ćaskali čitava tri sata.

Oni su mu pojasnili da žele da ga zadrže, da je plan da se sa njim naredne sezone domognu Lige Šampiona, a još nekoliko tema se provuklo.

Jedna od njih je i status Kolumbijca Carlosa Bacce, za kog su prema navodima italijanskih medija odlučili da je prekobrojan.

Bivši igrač Seville je letos takođe bio na izlaznim vratima, ali mu je ukazano poverenje, no 13 postignutih golova u dosadašnjem toku Serije A nisu ubedili novu upravu da ga zadrži.

Pokušaće što bolje da ga unovče, problem je što ne postoji konkretno interesovanje za njegove usluge, videćemo da li će se to promeniti na leto.

Na sastanku je Montella dobio i garancije, da će klub krenuti u poteru za napadačem svetske klase ovog leta, a kao mete se pominju bivši igrač "Rossonera" Pierre-Emerick Aubameyang, kao i fudbaler Real Madrida i reprezentativac Španije Alvaro Morata.

Nova uprava će u klubu pokušati da zadrži i Gerarda Deulofeua i Marija Pašalića, koji su na "San Siru" na pozajmici iz Evertona i Chelsea, iako je za fudbalera "Karamela" zainteresovana i Barcelona.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji