Milanu ponuđeno 20.000.000 evra za Lapadulu!

Da li će Rossoneri prodati napadača posle samo pola godine?

Milan je planirao da dovođenjem Lucasa Ocamposa mirno završi prelazni rok, ali sada su Rosoneri dobili neočekivanu ponudu koja ih stavlja na iskušenje.

Marseille je spremio više nego zanimljiv predlog za kupovinu Gianluce Lapadule. Napadač je prošlog leta stigao u Milan kao Kralj strelaca u Seriji B u dresu Pescare i posle perioda adaptacije, dobro se uklopio u Milanu postigavši neke važne golove. Ipak, Montella ga i dalje vidi kao opciju B pored Carlosa Bacce.

Marseille želi to da iskoristi i da kupi Lapadulu. Kontakti su uspostavljeni pre nekoliko dana kada je Marseille-ov direktor Andoni Zubizarreta boravio u Italiji na pregovorima oko Patrica Evre. Tom prilikom je kontaktirao Lapadulu, a sada je u pregovore ubačen i Milan.

Rossoneri su istakli cenu od 20.000.000 evra za Lapadulu, a Marseille je odgovorio da novac nije problem i da će rado platiti pomenutu sumu za italijanskog napadača. Međutim, Milan nema vremena da dovede adekvatnu zamenu i želi da prolongira posao do leta što Marseilleu ne odgovara. Ako bi Rossoneri uspeli da nađu adkevatnu zamenu, Lapadulin prelazak na Velodrom bi mogao a bude realizovan do utorka kada se završava prelazni rok.

Podsetimo da Milan vodi pregovpore sa Marseljom i oko Lucasa Ocamposa. Argentinac je trenutno član Genoe na pozajmici iz Marseillea. Genoa je pristala da ga prosledi u Milan u zamenu za 500.000 evra, igrač je sve dogovorio sa Rossonerima i čeka se samo zeleno svetlo Marseillea.

Možda dva kluba itovremeno završe dva posla…

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji