Stevan Jovetić u nedelju igra protiv budućeg kluba?

Crnogorac prvo pojačanje Kineza na insistiranje trenera.

U nedelju će Milan i Inter biti rivali na terenu, a već posle meča bi mogli da se presele za pregovarački sto i dogovore se o statusu Stevana Jovetića. Montella hoće Crnogorca u Milan, Inter nema želju da ga zadži osim ako Pioli ne bude insistirao. Ali i Piolijev kredit će zavisiti od rezultata...

Milanska Gazzetta dello Sport piše da bi Jovetić vrlo lako mogao da bude prvo pojačanje novih kineskih vlasnika u Milanu. Montella insistira na dolasku crnogorskog napadča sa kojim je imao sjajnu saradnju godinu dana u Fiorentini. Milanu je potrebno pojačanje u napadu, a Montellina prva želja je Jo-Jo.

"Rossoneri" ne odustaju od Argentinca!

Jovetić je davnašnja želja Rossonera, ali do transfera nikada nije došlo. Poslednji put je Milan pokušavao da ga dovede prošlog leta kada je Inter u finišu prelaznog roka pokušavao da se reši crnogorskog napadača i otkupa ugovor od 14.000.000 evra. Klauzula o otkupu je ipak aktivirana, ali i Inter i dalje želi da proda Jovetića.

Ono što Galliani nije uspeo poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, njegovi nalsednici Mirabelli i Fassone bi mogli u januaru. sa novcem novih kineskih valsnika, Mirabeli i Fassone bi bez problema mogli da završe finansijski deo transfera i ispune Montellinu najveću želju.

Crnogorac je potpuno marginalizovan od peočtka sezone u Interu, odirgao je samo 52 minuta u četiri meča koja je ušao sa klupe i nije postigao gol. Jedina stvar koja može da stopira transfer je ako Pioli vrati Jovetića u nekadašnju formu do januara. Za Jovetića se interesuju još West Ham i Fiorentina.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji